Fotbal, UEFA Champions League

sâmbătă, 4 octombrie 2008

Cu siguranta, CFR Cluj este una din surprizele placute ale acestei editii de UEFA Champions League. Dupa rezultatele remarcabile inregistrate pana acum (victoria de la Roma si remiza de acasa cu Chelsea), echipa ardeleana se situeaza cel mai bine intr-un clasament al echipelor din Estul continentului ce participa la "masa bogatilor" in acest an.
Cu un joc modern, agresiv si aerisit, implementat de noul tehnician italian Maurizio Trombetta, campioana Romaniei a reusit sa se lupte de la egal la egal cu doua dintre cele mai puternice echipe europene la aceasta ora si sa-si atraga elogiile tuturor celor implicati in aceasta competitie. Si asta dupa ce, la tragerea la sorti, toate marile cluburi si-i doreau ca adversari pe jucatorii clujeni, considerati victime sigure inaintea duelurilor de pe teren.
Sigur ca greul de-abia acum incepe. Avertizate direct (Roma si Chelsea) sau indirect (Bordeaux), adversarele din grupa A vor acorda atentie maxima de acum inainte campioanei noastre, care va fi obligata sa mentina acelasi nivel de joc si concentrare daca doreste sa produca surpriza.
In ce o priveste pe Steaua, dupa inceputul dezamagitor cu Bayern, echipa militara a dovedit o oarecare crestere in joc la Firenze, obtinand un pretios 0-0 in compania echipei lui Adrian Mutu. Totusi, sa tinem cont ca echipa toscana este probabil cel mai slab adversar al bucurestenilor, care au avut cateva ocazii de a obtine victoria, dar nu au stiut sa le fructifice. Va urma acum o dubla decisiva cu campioana Frantei, Olympique Lyon, care va demonstra in ce masura este capabila Steaua sa emita pretentii la indeplinirea visului lui Gigi Becali: calificarea in primavara Ligii.

0 comentarii:


 
Site Meter