Omnisport

marți, 7 iulie 2009

Scandalul Monica Iacob Ridzi continua. Pe masura ce audierile comisiei parlamentare de ancheta se deruleaza, noi amanunte ies la suprafata spre stupefactia anchetatorilor si a opiniei publice. Astfel, directorul MediaPro Pictures, Andrei Boncea, a sustinut ca evenimentul muzical de la Costinesti a fost organizat si achitat de catre compania pe care o conduce, suma cu care Artisan a contribuit fiind de doar 15.000 euro - 7.000 pentru scena si 8.000 pentru 2 dintre formatiile ce au concertat.
Potrivit contractelor, MTS a platit pentru acest eveniment 115.000 euro!!! Diferenta = 100.000 euro. Aceeasi situatie o intalnim si in cazul evenimentelor organizate la Bucuresti. Reprezentantii Mobile Event au sustinut ca au primit pentru concertul din Capitala circa 28.000 euro, contractul semnat de MTS stipuland o suma de 4 ori mai mare: 110.000 euro!!! Diferenta = 82.000 euro.
In tot acest timp, ministrul Ridzi se simte vanat de presa si refuza sa demisioneze. Ofera explicatii jenante si puerile, isi acuza unii dintre colaboratori si nu isi asuma niciun fel de raspundere pentru acest scandal in care a implicat imaginea Guvernului. Doamna ministru, ce performante putem sa cerem sportivilor nostri la marile competitii internationale cand dvs. aruncati sume enorme pentru o scena si doua pipite care dau din fund 5 minute?

0 comentarii:


 
Site Meter